Aanbod

Kind sessie (individueel)

Samen met het kind kijk ik naar wat het verlies voor hem of haar betekent en wat de impact daarvan is. We gaan tekenen, knutselen, schilderen, spelen, gedichten en verhalen lezen maar ook zelf schrijven en praten. Er is ook een mogelijkheid om een herinneringsboek te maken. We zoeken samen naar wat voor het kind het fijnste is.

Lotgenotengroepje (maximaal 6 kinderen)

Een lotgenotengroepje kan opgestart  worden rondom verlies, rouw, ziekte of echtscheiding. Het fijne van een lotgenotengroepje is herkenning, verbonden voelen en het delen van ervaringen. Erbij horen met alles wat er is.
Een lotgenoten groepje wordt samengesteld op leeftijd en soort verlies. Er is vooraf een intakegesprek met elke deelnemer en met de ouder(s). Een lotgenotengroep komt zes keer bij elkaar. De sessie zullen één keer in de twee weken zijn.
Tijdens de sessies wordt er gebruik gemaakt van werkvormen en materialen uit “gedeeld verdriet” van Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten.

Workshop /voorlichting/ advies en ondersteuning kind centra

Scholen en kind centra kunnen mijn hulp inroepen bij verlies of ernstige ziekte in de klas of in de groep. Ik kan voorlichting geven over omgaan met rouw en verlies in de diverse leeftijdsgroepen.
Workshops of thema avonden zijn in overleg mogelijk.

Kennismakingsgesprek 30 min. gratis (kan ook telefonisch)
Intakegesprek 60 min.  
Kind sessie
individueel
60 min.  
Lotgenoten groepje
Max. 6 kinderen
6 sessies van 60 min.  
Workshop /voorlichting/ advies en ondersteuning kind centra   afhankelijk van groepsgrootte en duur. reiskosten vanaf 10 km  € 0.19 per km

Aanbod sessies Blauwe Ballon

Kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren.

Wilt u meer weten, neem dan contact met me op.

Blauwe Ballon is ook te vinden op social media: Facebook | Instagram | Linkedin